Workshops abstract schilderen najaar 2019

Zin in een leuke en gezellige workshop in een inspirerende omgeving? Schilder je hoofd lekker leeg en doe mee! Alle workshops zijn ook zeer geschikt als gezellig uitje samen met familie, vrienden of collega’s in de galerie of op locatie. Geïnteresseerd? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Workshop ‘Structuren maken’
Geef je werk extra dimensie en zeggingskracht door het maken van texturen in je werk. Naast textuurpasta’s, leer je alternatieve materialen zoals zand, steentjes en/of textiel in de acrylverf te verwerken. Er wordt gewerkt op acrylpapier en doek. Op de eerste avond/middag worden de texturen aangebracht die vervolgens moeten drogen. Tijdens de 2e avond/middag worden de werkstukken verder uitgewerkt.
Wanneer: 1e avond woensdag 18 september (19.30-22.00) 2e avond woensdag 2 oktober (19.30-22.00).
Investering: € 89,– p.p.

Workshop ‘schilderen met papier’
In deze workshop leer je o.a. collages maken met diverse soorten papier zoals kranten/tijdschriften/foto’s en vloeipapier in combinatie met acrylverf. Daarnaast leer je hoe je structuren en texturen kunt maken met papier die als een ‘huid’ een basis voor je schilderij vormen. We gaan eerst verschillende ‘proefjes’ maken op papier en daarna op doek (30×30 cm) een uitwerking maken. Hiervoor kan je zelf meegenomen foto’s gebruiken zodat je doekje een persoonlijk kunstwerk wordt.
Wanneer: woensdag 11 september (19.30-22.00)
Investering: € 39,– p.p.

Workshop schilderen in Aboriginal stijl
De Australische Aboriginals schilderen met stippen, ook wel Dot Painting genoemd. Het was een manier om verhalen te vertellen want de Aboriginals kenden geen schrift. Oorspronkelijk schilderden de Aboriginals voornamelijk op rotsen en boomschors maar later ook op doek. In deze workshop ga je schilderen op doek in de stijl van de Aboriginals met allerlei hulpmiddelen behalve een penseel.
Wanneer: woensdag 25 september (19.30-22.00)
Investering: € 39,– p.p.

Workshop landschap abstraheren
Altijd al eens abstract willen werken maar weet je niet ‘hoe of waar’ te beginnen? In deze workshop leer je ‘tips en trics’ hoe je een landschap, aan de hand van een foto, om kunt zetten naar een abstracte compositie die je natuurlijk ook gaan uitwerken met acrylverf op doek.
Wanneer: woensdag 16 oktober (19.30-22.00)
Investering: € 39,– p.p.

Voor alle workshops geldt:
Ervaring is niet belangrijk, interesse des te meer!
Workshops gaan door o.v.v. voldoende aanmeldingen (min 4 max 8 deelnemers)
Genoemde prijs is incl. alle materialen zoals acrylverf, acrylpapier, doek, gebruik gereedschappen, koffie/thee/fris/versnaperingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *