Blok 5 start vanaf maandag 25 mei 2020. Gun jij jezelf het leukste uitje van de week?

Altijd al eens abstract willen schilderen? Wil je leren werken in gemengde technieken? Vind je het leuk te experimenteren met materialen en gereedschappen? Dan ben je bij LiJo-Art aan het goede adres. Als de maatregelen rondom samenkomsten eind mei versoepelen ga ik vanaf 25 mei weer van start met het laatste schilderblok van dit seizoen. Het is dus op dit moment nog onduidelijk of 25 mei ook echt haalbaar is.

Ervaring is niet belangrijk interesse in het abstracte des te meer. De cursussen zijn enerzijds gericht op het leren beheersen van de diverse technieken en het werken met diverse materialen en gereedschappen (een paletmes werkt bijvoorbeeld heel anders dan een penseel). Anderzijds zijn de lessen gericht op het ontwikkelen van artistieke vaardigheden en het ontwikkelen van een persoonlijke stijl.
Er wordt gewerkt in kleine groepen van maximaal 8 deelnemers, waardoor veel persoonlijke aandacht en begeleiding gewaarborgd is. Dit maakt de cursussen geschikt voor zowel ‘starters’ als de meer gevorderde deelnemer en maakt het mogelijk tussentijds in te stromen. In alle groepen wordt individueel gewerkt m.b.t. niveau, tempo en onderwerp en kan men veel van elkaar leren. Doe mee en ontdek wat abstract schilderen jou kan brengen en gun jezelf het leukste en gezelligste uitje van de week!

Het schilderseizoen is verdeeld in 5 blokken van telkens 7 weken. Blok 5, start maandag 25 mei 2020. Cursusmomenten: Maandagochtend, maandagavond, dinsdagochtend, woensdagochtend en donderdagavond (ochtend: 09.30-11.30 avond 20.00-22.00 uur). Investering per blok: € 198,– in het cursusjaar 2019-2020. Gebruik van alle materialen en gereedschappen (excl. doeken) zijn bij de prijs inbegrepen. Kijk voor meer informatie onder ‘Cursussen en Workshops’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *