LiJo-Art gaat sluiten m.i.v. 1 juli 2020

Niets is voor altijd’. In de zomer van 2007, tijdens Culemborg Bijvoorbeeld, opende ik LiJo-Art in de Kattenstraat in Culemborg. Een spannende en enerverende tijd want ondanks een goede voorbereiding was het toch ook een ‘sprong in het diepe’ met hoop op goede afloop.. Prachtige jaren volgden waarin mijn ‘kindje’ met vallen en opstaan groeide en bloeide. Zoveel mooie momenten zoveel mooie verbindingen!
Ik zou er een boek over kunnen schrijven (wie weet 🙂 maar ga nu toch maar voor de korte versie. Het is tijd voor een nieuwe fase in mijn leven en dat brengt met zich mee dat LiJo-Art in juli gaat sluiten en ik Culemborg na 26 jaar ga verlaten. Een grote stap want ik weet dat ik veel zal gaan missen maar ik kijk tegelijkertijd ook uit naar een nieuwe toekomst met nieuwe plannen en mogelijkheden. De door de jaren heen opgebouwde fijne en bijzondere contacten met de cursisten, klanten, vrienden en bekenden van LiJo-Art is iets wat ik zeker heel erg ga missen. Ik wil iedereen dan ook héél hartelijk bedanken voor alle mooie momenten, het mij gegeven vertrouwen en al het goede wat hieruit voortgekomen is!

Natuurlijk ga ik door met schilderen en lampenkappen maken, ik zou niet zonder kunnen en LiJo-Art gaat door maar hoe dit er in de toekomst precies uit gaat zien is nu nog niet duidelijk. Genoeg plannen hiervoor maar de komende tijd ga ik eerst maar eens verhuizen en wennen aan mijn nieuwe leven in het Oosten van het land. Wil je weten hoe dit verhaal het verder gaat? Schrijf je dan in op mijn nieuwsbrief want natuurlijk hou ik je graag op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

De lessen die vanwege de Coronacrisis in maart zijn gestopt worden momenteel ingehaald. Op deze manier kunnen we samen op een plezierige manier afbouwen en afscheid nemen. LiJo-Art is nog t/m zaterdag 27 juni geopend maar ivm de aanstaande verhuizing ben ik er onregelmatig aanwezig. Wil je langskomen om gedag te zeggen of op de valreep nog een mooi schilderij of lampenkap aan te schaffen en wil je zeker zijn dat ik er ben? Bel of mail mij dan voor een afspraak. Het mailadres: info@LiJo-Art.nl en mijn mobiele telefoonnummer 06-10301330 blijven ongewijzigd.
Hartelijke groet en tot ziens, bij LiJo-Art o

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *