Workshops Acryl Pouring ivm het Coronavirus gestopt.

Workshop Acryl Pouring (Acryl gieten)
Gieten met vloeibare acrylverf, ken jij het al? Een nieuwe techniek met prachtige en verrassende resultaten en nee, hiervoor hoef je echt niet te kunnen schilderen! Leer onder deskundige begeleiding de basis van acrylgieten in een paar uurtjes bij LiJo-Art en maak je eigen kunstwerk.
Tijdens deze workshop krijg je het nodige gedemonstreerd en leer je hoe je zelf je pouringmedium kunt samenstellen en welke effecten (celvorming) je kunt bereiken door het toevoegen van silliconen. Ook leer je diverse manieren om de verf te gieten, van de basis ‘swipe’ techniek tot de flipcup of ‘dirty cup’. Succes gegarandeerd!
Je maakt drie gietsels op doekjes van 15×15, 20×20 en 30×30 cm. Omdat de doekjes erg langzaam drogen is het niet mogelijk ze direct na afloop van de workshop mee te nemen. Werkstukken kunnen na 5 dagen afgelakt in de galerie opgehaald worden. De doekjes kunnen tegen een vergoeding ook opgestuurd worden.
De workshop is ook uitermate geschikt voor een gezellig vriendenfeestje of een verjaardag!
Neem voor de mogelijkheden contact op.

Locatie: Galerie/Atelier LiJo-Art, Kattenstraat 22, Culemborg
Docent: Lieke Jongeneelen
Data: momenteel nog onbekend

Aantal personen: minimaal 4, maximaal 6
Investering: 75,00 per persoon, voorafgaand aan de workshop via bank te voldoen.
workshops gaan door o.v.v. voldoende aanmeldingen.
De prijs voor deze workshop is inclusief alle benodigde materialen: doekjes, verf, pouringmediums (2x 200 CC), silliconen, bekertjes, stokjes, gebruik schildergereedschappen/schorten, na droging aflakken doekjes en natuurlijk koffie/thee/fris en wat lekkers. Voor nazending doekjes wordt 10,00 euro in rekening gebracht.
Aanmelden: via info@LiJo-Art.nl of bel M: 06-10301330

Reacties “Workshops Acryl Pouring ivm het Coronavirus gestopt.

  1. Een hartstikke leuke workshop met geweldig leuke en onverwachte eindresultaten. Bedankt Lieke voor je duidelijke uitleg en het voordoen van de beginselen van deze techniek van schilderen. Deze workshop is een aanrader voor iedereen!

    • Hallo Erik,
      Dank je wel voor je compliment, fijn om te lezen. Ik vond het ook erg leuk om dit voor jullie te mogen verzorgen en er zijn prachtige werkstukken gemaakt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *