NU IN DE GALERIE

LiJo-Art bestaat 10 jaar en dat vieren we met een grote cursistenexpositie op 2 locaties. Uiteraard in de galerie in Culemborg maar ook in multifunctioneel centrum ‘De Pluk’ Rijksstraatweg 64 te Geldermalsen.
De expositie wordt 27 mei om 15.00 geopend in De Pluk en is daar te zien tot 1 september.
In de galerie in Culemborg is van 27 mei t/m 17 juni ook een deel van de cursistenexpositie te zien.
Kom kijken en laat je inspireren!

In de galerie toont Lieke Jongeneelen haar abstracte schilderijen. De in de galerie getoonde werken sluiten aan bij de expositie ‘Culemborg Kunststad’ die zomer 2016 in de Grote of Barbarakerk te zien was. Bijzonder element in deze expositie waren de handbeschilderde lampenkappen en bijpassende schilderijen van Lieke.
Met dank aan John Verhagen voor enkele van onderstaande foto’s

De LiJo-Art Cursistenexpositie ‘Uitdagend Abstract’ werd 28 mei onder grote belangstelling geopend en was te zien t/m 11 juni 2016. Veel lovende woorden voor de kwaliteit en het hoge niveau van deze prachtige kunstwerken, op doek en papier, gemaakt door 28 cursisten van LiJo-Art. De persoonlijke expressie en het eigen handschrift van de cursisten komt goed tot uitdrukking in de verschillende stijlen en technieken die gehanteerd zijn en leveren een speels en afwisselend beeld op. Geïnspireerd?, schrijf je in voor het nieuwe seizoen en doe mee?


 

LUSTRUMEXPOSITIE