Schilderworkshops op maat voor particulier en bedrijfOntdek de kunstenaar in jezelf!

In verband met het Coronavirus zijn alle cursussen en workshops bij LiJo-Art momenteel gestopt. Op dit moment is het nog onduidelijk wanneer er weer gestart kan worden. Meer informatie? neem contact op via deze website of bel met M: 066-103013300.
LiJo-Art verzorgt workshops abstract schilderen voor particulier en bedrijf. In de galerie worden diverse workshops aangeboden met open inschrijving maar voor groepen is er ook de mogelijkheid een workshop op maat samen te stellen. De workshops in de galerie (tot 10 personen) of op locatie (bv uw bedrijfsrestaurant) worden in goed overleg, naar wens van de klant samengesteld. Zo kan het bijvoorbeeld gaan om de creatieve invulling van een familiefeest, een activiteit van een personeelsvereniging, teamuitje, bedrijfsfeest en/of (beurs)presentatie.

Ook kan het schilderen een creatieve en zinvolle aanvulling vormen op bestaande trainings- en teambuilding programma’s en diverse veranderingsprocessen/trajecten in bedrijven. Schilderen is niet alleen leuk om te doen maar het kan ook veel meer opleveren dan je in eerste instantie denkt. Door te schilderen en aldus op een heel andere manier met elkaar samen te werken worden ingesleten patronen doorbroken en nieuwe mogelijkheden ontdekt.

Mijn (onderwijs)ervaring stelt mij goed in staat om groepen in het schilderproces te begeleiden en ‘datgene wat erin zit’ eruit te halen en zichtbaar te maken’! Nieuwsgierig? Ik informeer u graag over de mogelijkheden!
Een workshop in de galerie boekt u al vanaf €45,- per persoon. Minimaal aantal deelnemers 5 maximaal 10, uitgaande van 3 uur schilderen. Voor bedrijven komt hier 21% BTW bij.

workshop-ontdek-de-kunstenaar in-jezelf


 
 
 

Workshop portret schilderen


In de workshop ‘Portretschilderen Basis’ gaat kunstenares Sylvia van Opstall in op de basisvaardigheden van het portretschilderen. Hierbij komen onderwerpen als: verhoudingen, compositie, licht/donker werking en transparantie aan de orde. Elke deelnemer neemt een duidelijke, niet te kleine zwart/wit jeugdfoto van zichzelf (of van je kind) mee waarmee je aan de slag gaat. Let op duidelijke schaduwwerking in de foto. Er wordt gewerkt met houtskool en acrylverf op een doek van 30×24 cm.

Maximaal aantal deelnemers: 7
Wanneer? bij voldoende belangstelling wordt in overleg een nieuwe datum gekozen.
Investering: € 90,– Deze prijs is inclusief materialen, gebruik schildergereedschappen, koffie/thee/versnaperingen.

Over Sylvia van Opstall

De in Culemborg woonachtige Sylvia van Opstall werd al vroeg gefascineerd door de werking van licht. Lichtval door ramen, door hal transparante materialen, door gebladerte, door opengewerkte vormen. De elementen donker, licht en transparantie vond ze terug in de schildertechnieken van de oude meesters. Theatervormgeving op de kunstacademie (Breda, Tilburg), modelmaken ten behoeve van de filmwereld en intensieve privélessen in technieken van de oude meesters, brachten de nodige kennis, vakmanschap en inspiratie bij elkaar. Sylvia was te zien in het bekende programma ‘Sterren op het doek’, waar zij Job Cohen portretteerden. Job Cohen koos het werk van Sylvia die daarmee de grote winnaar was! in September 2015 was Sylvia wederom te zien in ‘Sterren op het doek’ waar zij dit keer Robert Ten Brink portretteerde. Meer info: www.sylviavanopstall.nl

workshop-portretschilderenSchilder kinderfeestje


Samen schilderen is een leuke en gezellige manier om je verjaardag te vieren. Je krijgt een echte ‘schilderles’ waarbij je de materialen en gereedschappen leert gebruiken en gaat daarna aan de slag met een thema wat je zelf mag kiezen, op een 3D doekje van 30×30 cm. Het is maar net wat je wilt. Het schilderfeestje kan bij je thuis of in het atelier. Een schilderfeestje boekt u al voor 20,00 per kind. Er is van alles mogelijk !

kinderworkshop


 
 
 

Prive workshop


Foto’s, videobeelden of teksten registreren vaak de belangrijke en bijzondere momenten in het leven. Een verjaardag, jubileum, verhuizing, huwelijk, een geboorte of juist het afscheid van een dierbare. Een persoonlijk schilderij, zelf geschilderd zegt zoveel meer! De hoogte en dieptepunten in het leven vragen vaak om symboliek om een ‘statement’.
Het maken van een schilderij vormt hierbij een beeldend alternatief!

Alleen, met z’n tweeën, als gezin of met een groep, kan ik u begeleiden in het vastleggen van deze speciale gebeurtenis in uw leven, in de vorm van een bijzonder en persoonlijk schilderij! Zo kunt u samen met uw kinderen een ‘levensschilderij’ maken t.g.v. bijvoorbeeld de 50e verjaardag van uw partner of een schilderij maken als herinnering aan bijvoorbeeld een huwelijk.
Workshops als deze zijn uiteraard heel persoonlijk. Uw individuele wensen vormen dan ook het uitgangspunt voor de invulling van de workshops.
Een privéworkshops boekt u al vanaf € 55,00 per uur per blok van minimaal 2 uur.

prive workshop


 
 
 

Prive schilderles


Heeft u specifieke leerwensen of loopt u vast in uw schilderwerk? Op zoek naar nieuwe inzichten en/of advies maar geen tijd of interesse in een reguliere cursus? Bij LiJo-Art kunt u ook terecht voor individuele lessen. Uw voordeel? Doelgericht en effectief bezig zijn, sneller resultaat, veel persoonlijke begeleiding en advies op maat op een moment wanneer het u schikt!
Een privéles boekt u al voor € 55,00 per uur per blok van minimaal 2 uur.


prive schilderles